Vacatures

We zoeken momenteel:

Een monteur

De werkzaamheden bestaan uit het verwisselen van water, gas en elektrameters (slimme techniek) bij klanten van onze opdrachtgevers in de regio Noordoost Nederland. 

De kandidaten dienen handig, daadkrachtig, representatief, betrouwbaar, klantvriendelijk en in het bezit van rijbewijs B te zijn. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is belangrijk vanwege het klantenwerk en omdat registraties digitaal vastgelegd worden !! Zie ook: Vacaturedetails (werk.nl) 

Een planner met technisch inzicht

Een stabiele persoonlijkheid met overstijgend vermogen om telefonisch klanten goed te woord te staan. Daarnaast doe je de werkplanning die met name bestaat uit het voorbereiden en verzetten van klantafspraken. Je stuurt monteurs aan in hun dagelijkse uitvoering van te verwisselen water, gas en elektrameters (ook slimme meters) en volgt proactief de resultaten. Daarbij kun je goed installatietechnisch meedenken en daardoor oplossingen bedenken. Systeemkennis van Officeproducten vooral Excel is vereist. Het is een dynamische functie met veel ad-hoc kwesties. Zie ook: Vacaturedetails (werk.nl) 

De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao metaaltechniek. 

Wil je werken in een leuk team met een dagelijkse drive om het maximale resultaat te halen ? Neem dan contact op met dhr. E. Bolt van HRM middels onze contactpagina.

Acquisitie op onze vacatures is niet gewenst.