Vacatures

Wij zoeken een:

Allround installatiemonteur m/v. De werkzaamheden bestaan uit het verwisselen van water, gas en elektrameters (slimme techniek) op diverse locaties in de regio Noordoost Nederland. Dit in combinatie met traditioneel installatiewerk zoals het plaatsen van verwarmingsketels en onderhoud daarvan. Op korte termijn dienen diploma’s behaald te worden, met name op het gebied van gas en elektra zoals BEI en VIAG.

Kandidaten dienen handig, daadkrachtig, representatief, betrouwbaar, klantvriendelijk en in het bezit van rijbewijs B te zijn. De rol is vergelijkbaar met die van voorman, je moet dus ook over aansturende kwaliteiten beschikken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is belangrijk !!

Tussenloper m/v. Voor het bevestigen van afspraken voor de plaatsing van slimme meters in de regio Oldenzaal zoeken we een tussenloper. Het is een buitendienstfunctie waarbij de reeds ingeplande afspraak bevestigd wordt en de klant evt. kort geïnformeerd wordt over de werkzaamheden. Er is veel zelfstandigheid en er is een flinke eigen motivatie nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Wil je werken in een leuk team met een dagelijkse drive om het maximale resultaat te halen ? Neem dan contact op met: dhr. E. Bolt, P&O.

Acquisitie op onze vacatures is niet gewenst.